onsdag 17 oktober 2007

bruks den 17 okt 2007


Ikväll var de några pudlar med en massa pudelfnatt, vi hade en ny liten donna med i gänget som var på g in i sin första löp så Sandor (Annikas stora kille på 11 mån)blev kär i första ögonkast, Puma var glad och possitiv och hade några pudelrace(matte Maria drog nåra suckar), men vem kan motstå en sprudlande glad pudel.
Idag var de Malin som tränade Alexandra, de gick bra än jag var där och var ett störande moment. Får nu inte heller glömma bort våran lilla nakna nya bruksstjäna Nicke, han var jätteduktigt där bland alla svarta lurvisar, tror lillmatte Erika var lagomt stolt, apellen nästa. Sen då till Zacke och mig, vi har kört igenom alla våra moment och de enda han inte gillade ikväll var att ligga ner ordentligt vid platsliggning (nyrakad), de var lite väl kallt och blött så jag förstår han helt och fullt.
Blev även en del fotografering i kväll, återstår och se om de blev nått i mörkret.
Måste nämna vi har fyllt ut träningsgänget med yttligare en pudeltjej ikväll, Ingela heter matte och tjejens namn kommer(minnet sviker vid min ålder), men trevligt ha dom med. Sen var man inte sen att bjuda in yttligare en storpudel som vi nu hade sett här förra onsdagen och som nu även kom denna onsdag,Wiggen var namnet och matte heter Katrin, dom ska även vara med oss på sök och spår. när dom fick höra talas om pudellägret vi ska ha i sommar så var dom inte sen att haka på. En trevlig kväll som bara rusade iväg i tiden, längtar redan tills nästa gång fast i helgen blir de inget för vi åker till Norge (Tromsö) på utställning.

1 kommentar:

!ngela Bj sa...

Hej hej Ingela här, min lilla raket heter Cuda.

Ses på onsdag!